شروع عصر فروپاشی چلسی

به گزارش عینک گوچی، مجازات فیفا قهرمان سابق اروپا که به خاطر بی ثباتی در کسب نتیجه در رقابت های داخلی انگلیس روزهای سختی را تجربه می کرد، بیش از پیش دچار بحران کرد.

شروع عصر فروپاشی چلسی

به گزارش عینک گوچی و به نقل از مارکا، محرومیتی که روز آدینه از سوی فیفا برای چلسی به خاطر نقض قانون جذب بازیکنان زیر سن قانون در نظر گرفته شد، آغاز وضعیت قرمز در خانه آبی های لندن بود. این محرومیت بدان معنا بود که قهرمان سابق لیگ برتر و اروپا در دو پنجره بعدی جابجایی نمی تواند بازیکن جدید بخرد، اگرچه تیم تحت تملک رومن آبراموویچ همچنان امیدوار است که به وسیله فرجام خواهی از کمیته استیناف فیفا و پس از آن در صورت لزوم با اعتراض به دادگاه حکمیت در ورزش (CAS) این محرومیت را ابطال یا حداقل از میزان آن کم کند.

این تازه ترین و در عین حال قویترین نشانه از مدیریت سؤال برانگیز باشگاه چلسی بوده، مدیریتی که تنها در حال بردن باشگاه به قعر یک باتلاق است. این محرومیت آینده ورزشی باشگاه چلسی را در هاله ای از ابهام قرار داده و هر روز بیشتر از روز قبل به نظر می رسد که چلسی از جمع صدرنشینان لیگ برتر فاصله می گیرد و با این وضعیت کمتر کسی است که برای پیروزی این تیم در مصاف فردا شب (یکشنبه) مقابل منچسترسیتی در فینال جام اتحادیه انگلیس شانسی و به تبع آن قهرمانی شانسی قائل باشد.

7 سال پس از فتح لیگ قهرمانان اروپا در مونیح، باشگاه تحت تملک رومن آبراموویچ دارد نشانه هایی از رسیدن به خاتمه خط را بروز می دهد که اولین آن عدم حضور مالک روس در استمفوردبریج از یک سال پیش تاکنون به دلیل عدم صدور ویزا سفر و اقامت در انگلیس برای اوست. عدم نظارت مستقیم مالک باشگاه بر اداره امور آبی های لندن را اگرچه نمی توان دلیل اصلی افت عملکرد تیم در هفته های اخیر دانست اما در عین حال آن را هم نمی توان بی ارتباط با عملکرد تؤام با اشتباه مدیران تیم در حوزه های مختلف دانست.

تردید ها درباره اینده چلسی، حالا شامل عملکرد روزه مره بازیکنان و اعضای کادر فنی هم می گردد. به نظر می رسد که برقراری درک متقابل میان این دو گروه بسیار سخت شده و در این میان هم مارینا گرانوفسکایا، فرد معتمد آبراموویچ در باشگاه کوشش می نماید خودش را به تیم نزدیک تر کند. این عدم ارتباط آنقدر پررنگ شده که حتی شایعاتی درباره احتمال فروش باشگاه شنیده می گردد و پروژه ساخت ورزشگاه استمفوردبریج جدید هم به حالت تعلیق درآمده است. گویا مالک باشگاه دارد به پیشنهادهایی که برای فروش باشگاه دریافت نموده فکر می نماید و در میان آنها خبر از ارائه پیشنهادی 2.5 میلیارد یورویی به مالک روس چلسی شنیده می گردد که البته بعد از مجازات فیفا ممکن است این رقم کاهش پیدا کند.

تأثیر خروج مایکل امنالو

جدایی مایکل امنالو، مدیر ورزی سابق چلسی - کسی که در فاصله سال های 2007 تا 2017 به آبی های لندن خدمت کرد - ساختار ورزشی باشگاه را به یک ویرانه تبدیل نموده است. او در حالی از ساختار مدیریتی باشگاه کنار گذاشته شد که محور اصلی اکثر خرید های تأثیرگذار و مهم سال های اخیر این تیم و همینطور مغر متفکر برنامه های مختلف تیم و از همه مهمتر در حوزه حل مسائل روزمره بازیکنان تیم بود.

این مرد نیجریه ای الاصل از چلسی رفت و گرانوفسکایا نتوانست خلا او را برای تیم پر کند به خصوص در شرایطی که مالک باشگاه دو هزار کلیومتر دور از تیم است. امنالو که اکنون در موناکو کار می نماید را می توان عامل محرومیتی دانست که اکنون فیفا برای چلسی در نظر گرفته اما سیاست کاری او حداقل شفاف بود: جذب بازیکنان با استعدادی که بسیاری از آنها حتی مطمئن نبودند هرگز می توانند پیراهن چلسی را به تن نمایند و صادر کردن آنها؛ 41 بازیکنی که به صورت قرضی در تیم های مختلف جهان بازی می نمایند هم گواه این موضوع هستند.

مائوریتزیو ساری تابستان سال گذشته با مأموریت درست کردن ویرانه های به جا مانده از دوران مربیگری ژوزه مورینیو و آنتونیو کونته کارش را در استمفوردبریج آغاز کرد اما اگر نتواند قهرمانی در جام اتحادیه انگلیس را برای چلسی به ارمغان بیاورد، همانگونه به او نگاه خواهد شد که به مورینیو و کونته در فصول اخراج شان. او تا الان نتوانسته آشفته بازاری که در رختکن به وجود آمده را فرو بنشاند و به تیمش ثبات بدهد. نتیجه اش هم این شده که باشگاه از هم اکنون آغاز به جستجو برای یافتن سرمربی جدید کند و از زین الدین زیدان به عنوان گزینه های جانشینی او نام برده گردد. مجازات فیفا هم در این اوضاع، نمک روی زخم چلسی پاشیده است. چه ساری ابقا گردد و چه زیدان روی کار بیاید ، حتی با وجود خرید 65 میلیون یورویی کریستین پولیسیچ در ماه ژانویه هم، نتیجه دریافت با تیمی با اوضاع و احوال فعلی کار سختی خواهد بود.

مورینیو، کونته، ساری و ...

مورینیو در آخرین فصل از دوره دوم مربیگری اش در چلسی با همه درگیر شد، حتی با آبراموویچ. کونته تنها و به حال خودش رها شد و در حالی به کارش خاتمه داد که هر روز به زمین تمرینی کوبهام می رفت اما نمی توانست تیمش را تمرین دهد.

ساری با پیشنهاد مربیگری چلسی موافقت کرد اما آبراموویچ برای پرداخت 10 میلیون یورویی که غرامت فسخ قرارداد این مرد ایتالیایی با ناپولی بود، بی میل نشان می داد و این منجر به بروز صحنه هایی باورنکردنی در زمین تمرینی باشگاه شد. مالک روس، برای تیمش آرامش می خواست، چیزی که با ساری محقق نشد و در همین حال ستاره اصلی تیم ادن ازار هم با چندین مورد ابراز تمایلش برای جدایی از چلسی و رفتن به رئال مادرید بر آشفتگی اوضاع افزوده و اینگونه شده که تیم دچار پسرفت شده است.

بعد از باخت تحقیرآمیز 6 گله چلسی مقابل منچسترسیتی و ایجاد فاصله ای 15 امتیازی میان آبی های لندن با صدر جدول، حالا نه تنها قهرمانی در لیگ برای تیم رومن آراموویچ رؤیایی برباد رفته است بلکه موفقیت آن برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا هم دستاوردی بعید به نظر می رسد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "شروع عصر فروپاشی چلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع عصر فروپاشی چلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید