خبرنگاران واحدهای خبازی خور و بیابانک رصد بهداشتی می شود
به گزارش عینک گوچی، اصفهان-خبرنگاران- فرماندار خور و بیابانک گفت: به منظور پیشگیری از ویروس کرونا و در راستای سلامت شهروندان، نانوایی های این شهرستان با نظارت کارشناسان بهداشتی و ارائه آموزش لازم رصد می شود.
عباس بلانیان روز چهارشنبه در گفت و گو با عینک گوچی بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در نانوایی ها تاکید کرد.
وی اضافه نمود: در این شرایط که ویروس کرونا در بیشتر استان های کشور شیوع یافته است و باید نکات بهداشتی در زمینه عرضه و فروش نان در نانوایی ها جدی تر دنبال شود.
فرماندار خور و بیابانک به شهروندان توصیه کرد نان را پس از بردن به منزل مجدد موقع مصرف داغ کنند تا آلوده به ویروس کرونا نباشد.
وی ادامه داد: به نانوایی های شهرستان توصیه شده استکه قبل از هر کاری و درست کردن خمیر دست هایشان را مرتب با آب و صابون بشویند.
بلانیان شرح داد: مردم نایلون با کیسه شخصی برای نگهداری نان همراه داشته باشند و در صف رعایت فاصله را مد نظر قرار دهند.
وی با بیان اینکه باید همه وسایل نانوایی ها در طول روز چندبار ضدعفونی شوند اضافه نمود: باید نظارت کافی و جدی در این زمینه ازسوی اکیپ بازرسی صورت گیرد.
فرماندار خور و بیابانک الویت اصلی نانوایان را توجه به کیفیت نان و مهمتر از آن رعایت نکات بهداشتی در هنگام تهیه و پخت نان بیان کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا با نانوایی هایی که نکات بهداشتی را رعایت نکنند برخورد جدی می شود.
بلانیان گفت: نانوایی ها باید از استانداردهای بهداشتی لازم برخوردار باشند تا در این رابطه بهداشت و سلامت خانواده ها با مسئله ای روبرو نشود.
26 نانوایی دولتی ، 2 آزاد پز و سه نانوایی خشکه پز در شهرستان خوروبیابانک فعالیت می کنند.
شهرستان خور و بیابانک با 20 هزار نفر جمعیت در 420 کیلومتری شرق مرکز اصفهان واقع است.
منبع: ایرنا