آزمون و خطای تئاتر در شرایط کرونایی

به گزارش عینک گوچی، محمدهادی عطایی از اجرای نمایش فریاد خاموش در بخش دانشجویی جشنواره تئاتر مقاومت اطلاع داد و بیان کرد بحران کرونا باعث شده اهالی تئاتر در یک آزمون و خطا به سر ببرند.

آزمون و خطای تئاتر در شرایط کرونایی

به گزارش گروه فرهنگی عینک گوچی، محمدهادی عطایی بازیگر و کارگردان تئاتر درباره فعالیت هایش اخیرش گفت: به عنوان کارگردان و بازیگر در بخش دانشجویی هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت با نمایش فریاد خاموش حضور دارم. این اثر نمایشی نوشته محمدرضا عطایی فر است و محسن سالاری، پیمان محسنی، محمدهادی عطایی و سارا ذکریا نژاد به عنوان بازیگر در آن حضور دارند.

وی ادامه داد: نمایش مدتی قبل ضبط شده است و با شروع جشنواره طبق جدول زمانبندی برای مخاطبان اجرای آفلاین خواهد داشت. سال جاری اولین سالی است که بخش دانشجویی به جشنواره تئاتر مقاومت اضافه شده است که اتفاق بسیار خوشایندی برای نسل جوان و دانشجو برای همراهی و آشنایی آن ها با تئاتر مقاومت محسوب می گردد. زمان مدیریت آقای مسافرآستانه در انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس شاهد برگزاری همایش ها و نشست های مختلفی بودیم و دانشجویان نیز مورد حمایت قرار می گرفتند که متاسفانه بعد از حضور وی این برنامه ها به دست فراموشی سپرده شد، اما در مدیریت جدید انجمن، حمایت از نسل جوان دوباره در دستور کار قرار گرفته و دانشجویان می توانند با فضای تئاتر مقاومت بیشتر آشنا شوند و حضور در این جشنواره برایشان به منزله سکوی پرتابی باشد.

عطایی درباره ویژگی های نمایش شرح داد: فریاد خاموش اثری سه اپیزودی است که در هر اپیزود یک رزمنده خاطراتش را از جنگ تحمیلی روایت می نماید. 2 نفر از این رزمندگان مستقیم درگیر روز های جنگ هستند و یکی دیگر از آن ها اتفاقات و خاطرات پس از جنگ را در یک محفل محبت آمیز مرور می نماید. یکی از اپیزود های نمایش فضای طنزی دارد که خودم در آن بازی می کنم و برای کم کردن از تلخی 2 اپیزود دیگر این فضا را برای آن انتخاب کردم.

بازیگر نمایش آبی مایل به صورتی عنوان نمود: همچنین مشغول تمرین نمایشی به کارگردانی مهدی ضیائیان پور برای حضور در بخش خیابانی جشنواره تئاتر فجر هستم. هنوز نمی دانیم بخش خیابانی جشنواره قرار است به چه شیوه ای برگزار گردد، اما برای بخش خیابانی برگزاری به شیوه آنلاین مناسب نیست، چون در نمایش های خیابانی دیوار چهارم برداشته و بازیگران با تماشاگران تعامل و ارتباط دارند از این رو نمایش خیابانی بدون مخاطب از اصول خود دور می گردد.

وی درباره حضور گروه های نمایشی ناشناخته در این دوره از جشنواره تئاتر فجر گفت: به دلیل تعطیلی فعالیت های تئاتری در این شرایط اعلام نموده اند هر گروهی که سال جاری نوبت اجرا داشته نیز می تواند در جشنواره تئاتر فجر حضور داشته باشد از این رو شاهد حضور افرادی در جشنواره هستیم که اصلاً آن ها را نمی شناسیم و همین مساله کیفیت جشنواره را تحت الشعاع قرار می دهد.

وی در خاتمه صحبت هایش اعلام کرد: متاسفانه بحران کرونا باعث شده که همه ما در یک آزمون و خطا باشیم. این روز ها و بعد از یکی دو هفته تعطیلیِ مشاغل، می بینیم که همه مغازه ها، رستوران ها و حتی باشگاه های ورزشی فعالیت خود را از سر گرفته اند، اما تئاتر همچنان باید تعطیل بماند و با وجودی که وزیر ارشاد جزو اعضای ستاد مقابله با کرونا است، اما کمکی در این زمینه به ما نمی نماید. سال جاری برگزاری جشنواره های تئاتری و اجرای نمایش ها به حداقل خود رسید و به تبع آن بودجه ای نیز هزینه نشده است بنابراین انتظار می رود که این بودجه صرف حمایت از هنرمندان تئاتر گردد.

دیگر عوامل نمایش فریاد خاموش عبارتند از موسیقی امیرحسین انصافی، دستیار کارگردان ناعمه علمی نژاد، منشی صحنه مهدا رضایی، طراح پوستر و بروشور سینا نورایی، طراح نور علی کوزه گر، دستیار نور رضا رضایی.

منبع: مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "آزمون و خطای تئاتر در شرایط کرونایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آزمون و خطای تئاتر در شرایط کرونایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید