خرید کفپوش رولی یا خرید کفپوش پی وی سی
به گزارش عینک گوچی، خرید کفپوش در زیبایی محیطهای ساختمانی تأثیر زیادی دارد. کفپوش محصولی دکوراتیو است که برای پوشش کف ساختمان استفاده میشود. کفپوش، پوششی دائمی برای پوشاندن و زیبا کردن کف ساختمان است؛ اما امکان تعویض آنها نیز وجود دارد. این محصول انواع مختلفی دارد مانند سرامیک، سنگ، چوب ، پی وی سی، رولی و …
مکان مورد استفاده برای انتخاب در خرید کفپوش اهمیت زیادی در معین نوع آن دارد. به طور مثال، مکانی که در آن رفت وآمد زیاد است یک محصول بادوام و سخت احتیاج دارد و محلی که رفت وآمد کم است نوع انتخابی بیشتر جنبه تزئینی دارد.
کفپوش رولی
اگر به دنبال خرید کفپوش برای آشپزخانه، سرویس بهداشتی و رختشوی خانه هستید، خرید کفپوش رولی انتخاب درستی است. کف پوش رولی پوششی است که از آن به جای سرامیک، پارکت یا کاشی استفاده می گردد. کف پوش رولی معمولاً در عرض 3 متر و 60 سانتی متری عرضه می گردد اما این امکان وجود دارد که عرض آن را به دلخواه سفارش داد. این محصول برای نصب در مکان های پرتردد و شلوغ مانند آشپزخانه طراحی شده است و برای همه نقاط خانه مورد استفاده قرار میگیرد. از این کفپوشها فقط در پله ها نمیتوان استفاده کرد.
در بازار لوازم دکوراسیون داخلی اغلب برندهای معروف کفپوش رولی نیز عرضه می گردد. در بین کشورهای سازنده کفپوش، کیفیت محصولات ساخت آلمان، کره جنوبی و روسیه بالاتر است. این محصول پر فروش توسط فراوری نمایندگان داخلی هم ساخته شده که همپای رقیبان بین المللی است. هم اکنون نمونه هایی از این کفپوش های پر کاربرد در منازل، باشگاه های ورزشی، مراکز درمانی و بیمارستانی و حتی کارگاه های صنعتی نیز نصب شده است.
کفپوش رولی در طرح های متنوعی مانند سنگ، سرامیک، پارکت و کاشی فراوری میگردد. بعضی از کف پوش ها طرح و رنگ بسیار واقعی دارند و تشخیص آنها از سرامیک و پارکت و … بسیار سخت است. از این کفپوشها برای پوشش کف مهدکودک ها، بیمارستان ها، سالن های سینما، تئاتر و سالن های ورزشی نیز استفاده می گردد.
این کفپوش ها برای مکان های نام برده تخصصی طراحی شده است. برای مثال کف پوش های مناسب مهدکودک، دارای شکل و طرح بچگانه هستند و فومی در داخل آنها نصب میگردد تا نرم باشد. کف پوش های بیمارستانی را هم آنتی باکتریال می سازند تا از گسترش بیماری ها جلوگیری گردد. کف پوش سالن های سینما را نیز عایق در برابر صدا میسازند.
نصب کفپوش رولی
نصب کف پوش رولی تجهیزاتی شامل ماله، متر فلزی، دیلم، تراز، چاقو یا کاتر و چسب احتیاج دارد. برای نصب ضروری است تمام وسایلی که در محیط مورد نظر واقع شده است برداشته گردد. درها نیز از لولا جدا شده و قرنیزها هم باید کنده گردد. برآمدگی ها، فرورفتگی ها و کف پوش های کنده شده و پوسیده قبلی باید تعمیر شوند و کف باید تراز باشد. در نهایت باید کف جارو شده و با دستمال مرطوب تمیز گردد. این محصول را میتوان روی سیمان، کف پوش رولی قدیمی و دیگر کف پوش ها نصب کرد.
مساحت مورد نظر باید اندازه گیری شده و الگوی گوشه ها هم تهیه گردد. سپس اقدامات زیر صورت گیرد:
- ابتدا رول ها را در جایی مانند پارکینگ که خشک و تمیز باشد به اندازه دلخواه بریده میگردد.
- پس از برش، چسب از طریق ماله به کفی که قرار است کف پوش روی آن چسبانده گردد، آغشته میگردد.
- رول به آرامی روی محلی که چسب کاری شده است قرار داده میگردد.
- با یک قالب چوبی، ترجیحاً حوله پیچ شده، روی کف پوش را صاف نموده تا حباب یا جایی بدون چسب باقی نماند.
- اطراف چهارچوب در ها و گوشه های دیوار باید با دقت چسبانده گردد تا نتیجه کار مطلوب گردد.
- برای برش زدن کف پوش باید از چاقو یا کاتر تیز و تمیز استفاده گردد.
مزایا و معایب کفپوش رولی
مزایای این محصول عبارت است از:
- قیمت پایین نسبت به سایر کف پوش ها
- راحتی در هنگام ایستادن نسبت سایر کف پوش ها
- نصب آسان و سریع
- مقاوم در برابر آب
- دوام زیاد. شرکت های عرضه نماینده آن تا 25 سال خدمات پس فروش ارائه می نمایند و برای مصارف خانگی این مدت مادام العمر است.
معایب این محصول شامل موارد زیر است:
- در برابر گرما و آفتاب، گازهای سمی فراوری میکند.
- در برابر مواد شیمیایی مقاومت ندارد.
- ترمیم و بازسازی آن مشکل است.
- به محیط زیست آسیب میزند زیرا به ندرت بازیافت شده و تجزیه آن در طبیعت سالیان زیادی طول میکشد.
کفپوش پی وی سی
خرید کفپوش پی وی سی برای مصارف مسکونی و تجاری پیشنهاد میگردد و در میان دیگر کفپوشها به خوبی خود را نشان داده است. Pvc مخفف polyvinyl chloride، نام ماده تشکیل دهنده آن، است و این کفپوش ها را با نام وینیل هم میشناسند. این محصول به دو شکل تایل و ورقه مورد استفاده قرار میگیرد و قیمت آن نسبت به محصولهای مشابه بسیار کمتر است.
نصب کفپوش پی وی سی
کفپوش pvc را می توان روی هر سطحی نصب کرد. این متریال دارای خاصیت آنتی استاتیک بوده و روی کلیه سطوح سیمانی، سرامیکی، بتون و … قابل نصب است. عملیات نصب PVC با هموار کردن کف ساختمان شروع می گردد و سپس با استفاده از چسب مخصوص، پی وی سی به کف ساختمان نصب می گردد. محدودیتی در اجرای این کفپوش روی سطوح مختلف وجود ندارد تنها نکته مهم اینست که پس از نصب، امکان جداسازی و یا جا به جایی تایل ها به دلیل چسب خوردگی وجود ندارد.
برای نصب کفپوش pvc ابتدا باید کف محیط مورد نظر خالی و صاف و هموار گردد، زیرا به دلیل ضخامت کم این کفپوش، بعد از نصب هر حالتی که کف داشته باشد را به خود میگیرد. بعد از هموار کردن ضروری است محل مورد نظر جارو و تمیز گردد. پس از اندازه گیری مساحتی که قرار است کفپوش نصب گردد، اقدام به نصب آن میگردد.
ابتدا مطمئن میشویم که محل مورد نظر رطوبت ندارد و تمیز است؛ سپس با یک چسب کف پوش مناسب که بو نداشته و اشتعال پذیر نیز نباشد، نصب را شروع می کنیم. چسب را روی زمین ریخته و با کاردک شانهای آن را به طوری که تمام کف را آغشته کند، پخش می کنیم. سپس کفپوشها را مرتب روی محل مورد نظر می چینیم و آن را با یک چکش پلاستیکی محکم نصب میکنیم. بهترین دما در هنگام نصب این کفپوشها 20 تا 30 درجه سانتی گراد است. این کف پوش ها به اشکال لوزی، آجری، خشتی و موزاییکی در کنار هم قرار میگیرند.
توجه داشته باشید که چسب فوری خاصیت اشتعال پذیری قوی دارد. از سوی دیگر گازی که از چسب متصاعد می گردد، خطرناک است. به همین دلیل باید از چسبهای خمیری مخصوص کف پوش های پی وی سی استفاده کرد.
مزایا و معایب کفپوش پی وی سی
مزایای این محصول شامل موارد زیر است:
- ضد آب بودن
- انعطاف پذیری در طراحی
- حالت ارتجاعی
- دارای دوام و ماندگاری بالا
- زیبایی ظاهری
- نصب آسان آن
- قیمت مناسب در مقایسه با محصولات مشابه
اما این محصول معایبی هم دارد که عبارتاند از:
- دارا بودن مواد شیمیایی فرار که در محیطهای بسته ممکن است منجر به مسائل تنفسی، سوزش چشم و یا اثرات تنگی نفس و آسم گردد. بیشترین میزان انتشار این گازهای سمی در اوایل نصب آن رخ می دهد.
- به دلیل اینکه در طبیعت به راحتی تجزیه نمیگردد و به ندرت بازیافت میگردد؛ به محیط زیست آسیب میرساند.
- تعمیر این کفپوشها سخت است.
این مقاله برگرفته از وبسایت گامان تزیین جاوید (gamantj.com) می باشد. جهت مطالعه سایر مقالات میتوانید به لینک مراجعه کنید.
منبع: اتاق