درخشش فلورسنت و نامرئی گل ها؛ پدیده ای علمی که با تکنیک های عکاسی پیچیده به تصویر کشیده شده است (گالری عکس)

به گزارش عینک گوچی، گل ها آن طور که نشان می دهند؛ نیستند و درخشش های نامرئی و زرق و برق داری دارند که از چشم ما پنهان هستند.

درخشش فلورسنت و نامرئی گل ها؛ پدیده ای علمی که با تکنیک های عکاسی پیچیده به تصویر کشیده شده است (گالری عکس)

عکاس حرفه ای به نام گریک بُروز (Craig Burrows) تصاویری از گل ها و گلبرگ ها انداخته تا شما سفری به دنیای پنهان آن ها داشته باشید؛ انگار ناگهان به درون دنیای غریب فیلم آواتار جیمز کامرون پرتاب شدید.

گلبرگ های روشن و رنگی که بازتاب دهنده رنگ های با طیف های مختلف هستند. نقاط روشن روی شکوفه ها که انگار کرم های شب تاب هستند و این طور وانمود می نمایند از جنس بلور و نور هستند.

باور این تصاویر سخت است. کاری که این عکاس انجام داده، یک سرگرمی و تفریح یا به تصویر کشیدن یک داستان نیست؛ بلکه یک کار کاملا علمی و فنی است.

برای دریافت این تصاویر از تکنیکی به نام عکاسی UltraViolet-Induced Visible Fluorescence یا UVIVF استفاده شده است. در این روش از نور ماوراء بنفش استفاده می گردد تا اجسام را وادار به شفافیت و بازتاب نورهای مهتابی کند. اصطلاحا می گویند اجسام فلورسنت می شوند.

بنابراین، نوری که در تصویرها مشاهده می گردد؛ توسط خود اجسام بازتاب داده شده است و مصنوعی نیست. در طبیعت نمونه های زیادی از این پدیده داریم. برای مثال، گونه ای از کوسه های کوچک در تاریکی شاخک های درخشانی دارند؛ انگار یک لامپ بالای سرشان روشن است.

عکاسی علمی

این نوع عکاسی اصلا ساده نیست. گریک بُروز گل ها را روی یک پایه فلزی قرار داده و از یک کنترلر راه دور برای تاباندن 10 الی 20 ثانیه ای نور ماوراء بنفش استفاده می نماید. در این مدت حتی نفس هم باید در سینه حبس گردد چون کوچکترین حرکت و جابه جایی هوا می تواند منجر به افتادن گلبرگ ها شده یا تصویر تاریک گردد و نتیجه لازم به دست نیاید.

ماهیت پیچیده عکاسی از گل ها برای نمایش درخشش آن ها در تاریکی باعث اهمیت کار این عکاس شده است.

بعضی گل ها مانند گل آفتابگردان و مروارید تابش بیشتری دارند و در هنگام عکاسی بسیار شگفت انگیز هستند. گل خیار در هنگام فلورسنت رنگ هایی شبیه نارنجی یا آبی روشن از خود تابش می نماید و بسیار درخشان است.

گریک بُروز گل های لازم برای عکاسی را از خیابان های اطراف محل سکونت خود جمع آوری می نماید. ابتدا با یک نور ضعیف سعی می نماید سوژه را آنالیز و بهترین ها را برای عکاسی شکار می نماید.

فقط گل ها نیستند که چنین خاصیتی فلورسنتی دارند. بسیاری از سنگ ها و مواد معدنی، مرجان های سخت و سخت پوستان هم در زیر نور ماوراء بنفش عملکردی شبیه به گل ها دارند و نورهای متفاوتی از خود ساطع می نمایند.

هنوز به طور دقیق تعیین نشده است این پدیده چه فوایدی برایشان دارد. یک فرضیه این است که گل ها از تاریکی و محیط های UV برای گرده افشانی استفاده می نمایند ولی عنوز ثابت نشده است.

در نهایت، این عکاس می گوید تکنیک عکاسی مادون قرمز و ماوراء بنفش می تواند رازهای زیادی را کشف کند در دل طبیعت پنهان شدند و بسیار مهم هستند. او می گوید: این تصاویر به ما یادآوری می نمایند هنوز به جست وجو و کنکاش در محیط اطراف خود مشغول باشیم و هر چیزی را به سادگی نادیده نگریم.

تصاویر گل های درخشان گریک بُروز را در تاریکی مطلق مشاهده کنید:

منبع

منبع: یک پزشک

به "درخشش فلورسنت و نامرئی گل ها؛ پدیده ای علمی که با تکنیک های عکاسی پیچیده به تصویر کشیده شده است (گالری عکس)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درخشش فلورسنت و نامرئی گل ها؛ پدیده ای علمی که با تکنیک های عکاسی پیچیده به تصویر کشیده شده است (گالری عکس)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید