شکست طرح آمریکا برای به صفر رساندن فروش نفت ایران
به گزارش عینک گوچی، سخنگوی کمیسیون بودجه گفت: بر اساس گزارش ارائه شده درباره فروش نفت، طرح آمریکایی ها برای به صفر رساندن فروش نفت ایران با شکست روبرو شده است و کماکان این محصول به فروش می رسد.

به گزارش گروه سیاسی عینک گوچی، محمد خدابخشی سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش، گفت: نشست عصر امروز با حضور نفت و اعضای کمیسیون برگزار گشت.
وی اضافه نمود: البته در نشست امروز مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز حضور داشت که گزارشی از فروش نفت و روند اجرای پروژه های مربوط به تولید آن ارائه شد.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر اساس گزارش ارائه شده در خصوص فروش نفت، طرح آمریکایی ها برای به صفر رساندن فروش نفت ایران با شکست روبرو شده است و کماکان این محصول به فروش می رسد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بر اساس گزارش کرباسیان مدیر عامل شرکت ملی نفت تمامی فاز های پارس جنوبی به غیر از فاز 11 در دریا و 10 در خشکی مابقی طرح ها به پایان رسیده اند، اضافه نمود: فاز 11 پارس جنوبی مشخص تکلیف شده و شرکت پترو پارس مسئولیت آن را بر عهده گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه تولید نفت از غرب کارون در حال حاضر 350 هزار بشکه در روز است که تا پایان سال این میزان به 400 هزار بشکه در روز افزایش پیدا می کند، اعلام کرد: پروژه راهبردی گوره جاسک با مبلغ یک و 8 دهم میلیارد دلار در حال انجام است و تمام لوله مورد نیاز این طرح و همچنین تمامی 50 عدد پمپ آن از سازندگان ایرانی تامین می شود.
خدابخشی با بیان اینکه برای عقد قرارداد های توسعه ای با شرکت های ایرانی و شرکت های بین المللی مذاکراتی در حال انجام است، شرح داد: همچنین بر اساس گزارش های ارائه شده توسط آقای کرباسیان نگهداری و افزایش برداشت 33 پروژه توسط پیمانکاران صد در صد ایرانی انجام می شود، مبلغ کل این طرح یک و 6 دهم میلیارد دلار برآورد شده است که جبهه کاری گسترده ای برای پیمانکاران و سازندگان تجهیزات ایرانی فراهم می کند.
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در پایان، اعلام کرد: دستور کار دیگر کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح اصلاح قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری بود که موادی از آن مورد بررسی قرار گرفت و مرکز پژوهش های مجلس ماموریت یافت تا با اعمال بازنگری در طرح نقطه نظرات خود را بر روی مواد و بند های مختلف آن ارائه کند تا در کمیسیون مورد تصمیم گیری قرار بگیرد.
منبع: خبرگزاری دانشجو