طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور

به گزارش عینک گوچی، شیره انگور که به دوشاب نیز معروف است در طب سنتی مورد توجه قرار گرفته و به مصرف آن بسیار توصیه شده است. این ماده غذایی به شکل های مختلفی مانند شربت شیره انگور، باسلوق با شیره انگور، حلوا با شیره انگور، کیک با شیره انگور، شربت سرکه شیره و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور

به گزارش عینک گوچی به نقل از ستاره،معجون شیر و شیره انگور یک نوشیدنی مقوی است که در آن ادویه های گرمی مثل دارچین و جوز هندی به کار می رود. طرز تهیه شیره انگور با شیر و خواص شیره انگور با شیر را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم معجون شیر و شیره انگور

شیر1 پیمانه
شیره انگور3 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده1/4 قاشق چای خوری
چوب دارچین2 تکه کوچک

طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور

  1. یک پیمانه شیر را در شیرجوش ریخته، جوز هندی رنده شده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
  2. صبر کنید تا شیر به جوش آید و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
  3. سپس حرارت را خاموش نموده و شیره انگور را به آن اضافه کنید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید