طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور
به گزارش عینک گوچی، شیره انگور که به دوشاب نیز معروف است در طب سنتی مورد توجه قرار گرفته و به مصرف آن بسیار توصیه شده است. این ماده غذایی به شکل های مختلفی مانند شربت شیره انگور، باسلوق با شیره انگور، حلوا با شیره انگور، کیک با شیره انگور، شربت سرکه شیره و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش عینک گوچی به نقل از ستاره،معجون شیر و شیره انگور یک نوشیدنی مقوی است که در آن ادویه های گرمی مثل دارچین و جوز هندی به کار می رود. طرز تهیه شیره انگور با شیر و خواص شیره انگور با شیر را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم معجون شیر و شیره انگور
شیر | 1 پیمانه |
شیره انگور | 3 قاشق غذاخوری |
جوز هندی رنده شده | 1/4 قاشق چای خوری |
چوب دارچین | 2 تکه کوچک |
طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور
- یک پیمانه شیر را در شیرجوش ریخته، جوز هندی رنده شده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
- صبر کنید تا شیر به جوش آید و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
- سپس حرارت را خاموش نموده و شیره انگور را به آن اضافه کنید.
تاریخ انتشار: 5 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 5 آذر 1399
گردآورنده: gucciflatglasses.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 65595
به "طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید